طرز تهیه پاپیای مرغ Paella غذای اسپانیایی
مواد لازم پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )
ساق مرغ 4 تا
ماست 3 ق س
محلول زعفران مقداری
برنج 2 پیمانه پر
فلفل دلمه ای رنگی
قارج حلقه حلقه شده
پیاز 2 عدد متوسط
سیر 2 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه
روغن زیتون کمی
طرز تهیه پاپیای مرغ Paella ( اسپانیا )
ساق های مرغ را به ماست ..محلول زعفران و نمک و فلفل آغشته کرده و به مدت 40 دقیقه در فر با دمای 180 قرار دهید. برنج را جداگانه با زردچوبه آبکش کنید(طوری که نه نرم باشد نه دان) در تابه ای پیاز و سیر له شده و فلفل دلمه ای خلال شده را با کمی روغن زیتون تفت دهید . سپس با برنج مخلوط کرده و در ظرف مناسب فر ریخته روی آن فویل کشیده و به مدت 1 ساعت در فر قرار دهید.در پایان مرغ های طلایی شده را روی برنج قرار داده و سرو کنید .
نکات تکمیلی در مورد پاپیای مرغ
پاپیای مرغ جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 40 دقیقه میباشد .
پاپیای مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
- ۹۶/۰۶/۰۶