آشپزی

آشپزی طرز تهیه انواع غذا

آشپزی

آشپزی طرز تهیه انواع غذا

طرز تهیه شنیسل روسیغذای خوشمزه شنیسل

پنجشنبه, ۷ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۰۱:۳۹ ب.ظ

شنیسل روسی

طرز تهیه شنیسل روسی شبیه به شنیسل معمولی است ولی طعمی متفاوت و عالی دارد. در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه این غذای خوشمزه را آموزش می دهیم.

 مواد لازم برای شنیسل روسی

 سینه مرغ متصل به کتف 2 عدد
 پنیر پیتزا ورقه ای 4 عدد
 کره گیاهی 25 گرم
 گشنیز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
 آرد سوخاری و آرد زعفرانی به میزان لازم
 تخم مرغ 2 عدد
 خامه 1 قاشق غذا خوری
 آبلیمو به میزان لازم
 نمک و فلفل به میزان لازم
شنیسل روسی

طرز تهیه شنیسل روسی

سینه مرغ را با آبلیمو و نمک آغشته کرده.
سپس به دو نیم کرده طوری که بهم وصل باشد و روی آنرا نایلون بکشید و با استیک کوب آنرا بکوبید.
و روی میز کار قرار داده و وسط ان 2 پنیر ورقه گذاشته و نیمی از کره و گشنیز بریزید و دوباره به هم وصل کنید و کمی با استیک کوب بزنید.
آرد سوخاری و آرد زعفرانی را به میزان آرد سوخاری دو برابر آرد زعفرانی با هم مخلوط کنید و مرغ را در آن بغلطانید .تخم مرغ و خامه و نمک را مخلوط کرده و مرغ را در آن بغلطانید و مجددا در آرد سوخاری و آرد زعفرانی بزنید و در روغن فراوان سرخ کنید .میتوانید در مرحله دوم از کورن فلکس پودر شده هم استفاده کنید و با آرد سوخاری مخلوط نمایید .حرارت را کم کنید تا مغز پخت شود.
سپس روی دستمال گذاشته تا روغن آن گرفته شود و برای اطمینان بیشتر از پخت آن کیوسکی آماده را در ماکروفر برای 5 دقیقه حرارت دهید . شنیسل روسی را با  انواع سس می توان سرو کرد .
شنیسل روسی

نکات تکمیلی در مورد شنیسل روسی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی