آشپزی

آشپزی طرز تهیه انواع غذا

آشپزی

آشپزی طرز تهیه انواع غذا

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۶ ثبت شده است

درست کردن سرکه سیب در خانه

شنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۶ ق.ظ

تهیه کردن سرکه سیب در خانه

در این مقاله ما می خواهیم شما را با یک روش و طرز تهیه یک محصول خاص شما را آشنا سازیم . محصولی که در سراسر جهان محبوب است و برای برخی موارد مهم به کار می رود ، حتی در داروهای طبیعی نیز به کار می رود .

این محصول در بازار به راحتی پیدا می شود و ما می توانیم انواع مختلف آنرا خریداری نماییم ولی افرادی هستند که به افرادی که آنها را تهیه می کنند اعتماد ندارند و می خواهند خودشان آنرا تهیه نمایند .این مورد حتما برای شما اتفاق افتاده است و می توانید با خواندن ادامه این مطلب در آشپزخانه سایت با طرز تهیه آن آشنا شوید .
سرکه سیب

درست کردن سرکه سیب در منزل

طرز تهیه سرکه سیب خانگی :

از این سرکه امروزه در بیشتر دستورالعمل های غذایی استفاده می شود و از محصولاتی می باشند که به سختی بدست می آیند و یا هزینه بر می باشند .
مواد لازم :
ظرف بزرگ شیشه ایی
یک کیلو سیب
آب
3 قاشق غذا خوری نمک
به اندازه کافی پارچه
طرز تهیه :
سیب را بطور کامل بشویید و انرا به قطعات کوچک برش دهید . آنهار در ظرف شیشه ایی بریزید و شکر و آب را به ان اضافه کنید .
برای پوشاندن ظرف از تکه ایی پارچه استفاده کنید و درب آنرا کاملا ببندید . شیشه را به مدت 5 الی 6 هفته در دمای بین 15 تا 26 درجه سانتی گراد نگه دارید .
بعد از این مدت مایع را به ظرف دیگر بریزید و بگذارید تا 3 روز در ظرف دیگر در همان دما باشد .
بعد از 3 روز مقداری از سرکه بنوشید تا مقدار اسیدی بودن آنرا بسنجید .
  • raha bahreyni

پنه با گوجه فرنگی و موزارلا

شنبه, ۲۲ مهر ۱۳۹۶، ۰۳:۰۵ ق.ظ

مواد لازم برای پنه با گوجه فرنگی و موزارلا

340 گرم پنه
425 گرم نخود
2 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی
225گرم پنیر موزارلا
2 قاشق سوپ خوری برگ آویشن
2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
1 قاشق سوپ خوری سرکه
گوجه فرنگی و موزارلا

طرز تهیه پنه با گوجه فرنگی و موزارلا

پاستا را در یک قابلمۀ بزرگِ آب نمک، نیم پز کنید. نصف پیمانه از آبِ پاستا را نگه دارید. نخود ها را به قابلمه اضافه کنید. پاستا را آبکشی کنید و به قابلمه بازگردانید.گوجه فرنگی ها، موزارلا، آویشن، روغن و سرکه را به پاستا بیفزایید. هم بزنید و آبِ پاستا را که نگه داشته بودید آرام آرام اضافه کنید تا سس رقیقی به دست بیاید که پنه را بپوشاند (لازم نیست تمام آب را مصرف کنید). روی آن نمک و فلفل بپاشید. می توانید روی آن آویشن اضافه بریزید و سرو کنید.
همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به ماکارونی
نکات
1. پنیر موزارلا را به مکعب های کوچک تقسیم کنید.
2. قبل از اضافه کردن گوجه فرنگی ها، آن ها را از وسط نصف کنید.
3. نخودها، شسته و آبکشی شوند.
گوجه فرنگی و موزارلا

نکات تکمیلی در مورد پنه

پنه جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پنه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • raha bahreyni